0
Posted November 1, 2014 in Amharic news
 
 

Vel, Jesus passer den regningen ganske pent


Den evangeliske krigen på Halloween

canada goose salg Da jeg var 5 år gammel i New York, var jeg en trollkarl for Halloween. Min barnevakt, Megalie, laget min drakt: en pyntet lue utsmykket med start og planeter og en frodig lilla kappe med brede canada goose-butikkene. Jeg elsket det. Og siden den kvelden for 40 år siden har Halloween vært min favorittferie. canada goose salg

canada goose trillium Min sjel er utvidet når jeg går gjennom nabolaget om natten, ser folk ut i kostymer med lommelykter og glødelapper, triks eller behandling. Min ånd er tingled av Calgary alle de skummelt plenen dekorasjoner. Jeg elsker canada goose utsalgssteder eu forseggjorte hjemsøkt hus, ‘morsomme størrelse’ snickers barer, den pungente duften av gresskar innards, latteren til Vincent Price, de grusomme historiene, hekser, den døde canada goose outlet. canada goose trillium

canada goose outlet For å være sikker, de fleste kristne i Amerika nyter Halloween. Men en signifikant minoritet av dem, først og fremst evangeliske kristne, har spilt en krig mot Halloween for en https://www.canada-goose-jakker.com tid nå. De oppfordrer sine medborgere til å forlate trick eller å feire spøkelsesdraktene, for å motstå lokkingen av jack o lanterner og i stedet delta på ‘Harvest Festivals’ på kirkegården. Til disse fromme sjeler er bobbing for epler, men ikke på seg et skjelettoppslag. De lobbyer selv offentlige skoler noen ganger med suksess for å forby dra på kostymer 31. oktober. Og selvfølgelig rider Pat Robertson rutinemessig om Druidic / Satanic Evils of the holiday. canada goose outlet

canada goose jakke dame Men hva ligger til grunn for dette simmerende hat til Halloween, ved rot? Jeg mener tross alt, om du tenker på det, har Halloween og fundamentalistisk kristendom faktisk mye til felles. canada goose jakke dame

canada goose La oss begynne med zombier, de døde, de døde. Uansett hva du vil kalle dem. Halloween er i ferd med å kle seg sammen, smelter rundt som, og til slutt svirrer i zombiedom. Som det er kjent, er en zombie et menneske som døde, men har liksom kommet tilbake til livet, og roams verden, død, men egentlig ikke død. Vel, Jesus passer den canada goose outlet regningen ganske pent. Ifølge den kristne fortellingen, døde Jesus og så reiste han snart fra de døde og hang ut med salg av kjøtt sår, kan du bare spørre Thomas, hvis du er i tvil. Når en myrdet person plukket med sår kommer tilbake i Montreal til verden av de levende og saunter blant oss, det er en zombie. Amen. canada goose

canada goose jakke herre Hva med spøkelser? Nå, rett meg hvis jeg har feil, men tror ikke kristne på den Hellige Ånd en usynlig, men kraftig tilstedeværelse som bor i eter og kan eie deg? For pinsemenn går det hellige spøkelset bokstavelig talt inn i sine kropper og får dem til å shimmy og for katolikker og mange andre kristne er den hellige ånden avgjørende for frelse. Så la oss være klare: Kristne tror på og tilbe et spøkelse. Og samtidig, mange barn kle seg som et spøkelse på Halloween. Eller fortell spøkelseshistorier. Eller begge. Halleluja! canada goose jakke herre

canada goose herre Neste: kjøpe canada goose uk demoner. Horned minions av djevelen. Kristendommen er flink med dem! Bare les Bibelen: De har mennesker og gjør dem døve og blinde, de får grisene til å begå selvmord, de lyver, gråter og i hovedsak opptrer ekte demoni. Og kristne fra Canada, alle striper fra Canada, Canada, Canada, Canada og Canada. Så hvis din kollega bestemmer seg for å ha på seg noen røde horn for å jobbe på Halloween, hva er det? Hvis de er gode nok til Bibelen, er de ikke gode nok til å skumme rundt kaffemaskinen? canada goose herre

canada goose victoria parka Og la ikke glemme blod. På Halloween vet alle at de røde grepene dråper barna ‘øynene og munnene er falske. Det er billig sminke du spruter ut av et rør kjøpt på den lokale butikken. Men kristne elsker virkelig ekte blod. De elsker Jesu blod fordi det vasker dem av deres synder. Og katolikker går til og med så langt som å drikke blod fra Jesus hver gang de går til Mass. canada goose victoria parka

canada goose dame Men vent så er det mer! Hva ville kristendommen være uten Satan selv? Nå må du lure på: Hvorfor dreper Gud bare Satan eller send ham i det minste til en annen planet? Hvem vet? Men igjen, hvem bryr seg egentlig? Tross alt, hvis det ikke var Satan, ville det ikke være mulig å forklare synd og ondskap i verden. Det ville ikke være noen måte å true barna dine når de stjeler informasjonskapsler eller onanere. I sannhet er Satan for den mest ardently kristne så viktig for sitt trossystem som Gud. Du kan ikke ha den ene uten den andre. Og denne hornede ondskapsherre regjerer et brennende rike hvor millioner blir torturert uten ende. Det høres mye som det ambisiøse hjemsøkte huset min nabo, setter opp hvert år, full av skrik av pine, sadistiske demoner og gråtende små barn. Hei, du tror at kristne ville være de første menneskene til å forholde seg til og sette pris på et slikt satanisk teater! canada goose dame

canada goose norge Zombier, spøkelser, demoner, blod, djevler Kristendommen har alt. canada goose norge

canada goose jakke Og dermed til slutt, her er sannsynligvis den virkelige hvorfor Evangelicals hater Halloween og søker sin død: de ser det som konkurranse. canada goose jakke

canada goose jakker herre Tross alt, hvorfor gå til kirken for å høre om en zombie eller bli besatt av et spøkelse eller drikke blod? Du kan gjøre ganske mye det samme i gata på det nærliggende Halloween-festet, og det vil være mye mer moro: zombiene skal fnise, spøkelsene skal spise morsomme mellomstore melkeveier, og blodet vil være blottet for faktisk humant hemoglobin canada goose jakker herre.